Om oss

Om oss

 

Ditt Renhold er en rengjøringsbedrift som ble etablert etter lang erfaring med alle typer renhold og flytting, vi har kapasitet til å tilby alt fra små, enkeltstående oppdrag til store faste oppdrag. Vi tilbyr renhold og flyttetjenester for bedrifter, offentlige og private kunder – med markedets laveste priser, fokus på kvalitet og gode løsninger. Vi arbeider på en grundig og profesjonell måte for å oppnå våre mål - sunn og jevn vekst i virksomheten.

 

Selv om firmaet er ganske nytt har vi allerede fått mange positive tilbakemeldinger fra fornøyde kunder. For å gi våre kunder fullstendig tillit til våre tjenester besørger vi alt det nødvendige for å garantere feilfri rengjøring. Hver kunde vil motta en individuell rengjøringsplan, og får presentert forskjellige muligheter for den daglige rengjøringsrutinen.

 

Vår bedrift tilbyr et stort utvalg av rengjøringstjenester for å tilfredsstille behovene til hver enkelt kunde. Rengjøringspersonalet vårt vet hvilken standard du forventer og vil alltid tilstrebe å tilfredsstille deres rengjøringsbehov. De vil respondere raskt og profesjonelt i alle tilfeller, spesielt i hastetilfeller. Vi bruker dessuten kun profesjonelle rengjøringsmaterialer og utstyr.

 

Våre kunder kan forvente diskresjon og konfidensialitet fra alle medlemmer i vår stab. Vi tror på ærlighet, profesjonalitet, arbeid av høy kvalitet og effektiv organisering av arbeidet. Ved å gjøre vår kundes interesser vår førsteprioritet, vil vi gjøre oss fortjent til deres tillit og lojalitet, og slik danner vi grunnlaget til et godt og solid kundeforhold.

 

For å oppnå våre mål setter vi følgende delmål:

 

  • Å levere en rengjøringsservice av høy kvalitet, men til lav pris for å møte våre kunders behov.
  • Å sikre at våre kunder alltid er 100 % fornøyde med arbeidet vi utfører.
  • Å levere pålitelige, konkurransedyktige tjenester som våre kunder vil kunne stole på igjen og igjen.

 

Våre tjenester skiller seg ut fordi hver enkelt kunde får individuell oppfølging og oppmerksomhet- Vi tilpasser oss DIN visjon, ved å høre på DEG

Ditt Renhold • Motzfeldtsgt. 3B, 0187 Oslo • Tlf: +47 96 70 72 60 • E-post: post(at)dittrenhold.no • Org.no: 996105512 MVA • Retningslinjer Generelle vilkår